Bevar hyggen med bæredygtige levende lys

Hos os på Soyalysfabrikken på Ærø er vores mission at udbrede konceptet om at anvende bæredygtige lys som alternativ til stearinlys. De klassiske levende lys lavet af stearin forurener nemlig indeklimaet og er dårlige for din sundhed. Derfor producerer vi sunde lys, så du kan holde din indretning hyggelig med levende lys, men samtidig undgå at forurene dit hjem. 

For at opnå dette anvender vi soya til at producere vores lys, som både er et sundere og samtidig et mere bæredygtigt alternativ til almindelige stearinlys. Hvis du leder efter sunde lys, så kan du med fordel tage en nærmere kig på vores soyalys

Sunde lys med bæredygtig baggrund

Der er flere fordele ved at vælge levende lys lavet af soya frem for stearinlys. De udgør et sundere alternativ, da de består af vegetabilske flager, der ikke udskiller partikler, når de brænder. Derfor er lysene især gode for folk med astma, KOL eller andre lungesygdomme. 

Samtidig har de længere brændetid og et lavere smeltepunkt. Vi producerer desuden vores lys af bæredygtige ressourcer og sørger eksempelvis for, at hele soyaplanten anvendes ved produktionen. Derudover er det vigtigt for os, at bønderne, der høster dem, arbejder under gode forhold. Og endelig er lysenes emballage genanvendelig.

Køb levende lys hos os

På vores webshop kan du købe vores sunde lys bestående af soya. Vi står selv for produktionen af lysene på vores lille ø-fabrik. Det betyder, at alle vores produkter er håndlavede, så du med sikkerhed modtager et helt unikt dansk produkt.  Vores lys passer perfekt til den nordiske indretningsstil, som præger mange hjem i Danmark. Du kan holde din indretning hyggelig og moderne med vores sunde levende lys.

Smukke levende lys

Vi går ikke på kompromis med den hyggelige stemning, som levende lys skaber i dit hjem. Vi producerer smukke levende lys uden partikler, så du kan have et sundt indeklima, men fortsat bevare hyggen.  Et sundt indeklima er de senere år blevet vigtigt for mange, så hvis du vil undgå at indånde forurenet luft i din bolig, så passer vores bæredygtige levende lys af soya til dig.